OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.11.

"Egyértelmű volt'" - Elárulta Marco Rossi titkát a Fradi focistája

Amit sokan előre jósoltak, kapuscsere volt a magyar válogatottban. Kiderült, hogy a kérdésben már jó előre döntött Marco Rossi.

Alaposan felforgatott csapattal lépett pályára a magyar fociválogatott Bosznia ellen a Nemzetek Ligájában. A németországi 0-5 után Marco Rossi szövetségi kapitány öt helyen is változtatott a kezdőben. Így kikerült az a Gulácsi Péter is, aki szombaton egy-két gólban biztosan benne volt a németek ellen. Gulácsi Péter helyett Dibusz Dénes védhetett, akinek a kapuja érintetlen maradt, igaz, a bosnyákok nem is nagyon veszélyeztették azt. Sajnos a mieink játékából csak a gól hiányzott, így 0-0-ra végződött a meccs.

Marco Rossi dibusz
Marco Rossi ezúttla Dibusznak szavazott bizaémat Fotó: Magyar Nemzet

A mérkőzés után a ferencvárosi Dibusz Dénes elmondta, szó sincs arról, hogy Gulácsi "büntetésből" került volna kia kezdőből. Sőt, a németországi eseményektől függetlenül történt ez.

Már a múlt hét elején megbeszéltük a kapitánnyal, hogy az egyik meccsen Gula fog védeni, a másikon pedig én, úgyhogy teljesen egyértelmű volt, hogy kedden én jutok szóhoz 

– válaszolta a Magyar Nemzet kérdésére Dibusz Dénes. "Annak nagyon örülök, hogy kapott gól nélkül sikerült lehoznunk a bosnyákok elleni találkozót. Sajnos elöl nem sikerült betalálnunk, de összességében szerintem stabil játékot mutattunk be."

Jól reagált Marco Rossi csapata

Dibusz Dénes elismerte, a csoportban a németek és a hollandok magasabb szintet képviselnek, ettől függetlenül a düsseldorfi meccs komoly kisiklás volt.

Mi is többet vártunk a szombati, Németország elleni mérkőzéstől, értelmű, hogy az egy elfogadhatatlan eredmény és teljesítmény volt, de összességében nincs vége semminek a csoportban, semmi sem dőlt még el. A keddi, Bosznia elleni mérkőzésre lehet építeni, itt mindenki számára tiszta és világos lett, hogy mi az a játék, ami nekünk a legjobban fekszik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek