Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.10.
Módosítva: 2024.09.11.

Remekelt a bosnyák kapus, megvan a magyar válogatott első pontja

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán, Bosznia-Hercegovina ellen szeretett volna javítani a Nemzetek Ligájában. A sok helyzetes összecsapás végül 0-0-s döntetlent hozott.

A magyar labdarúgó-válogatott fájdalmas, 5-0-s vereséggel kezdte meg a Nemzetek Ligája szereplését Németország ellen múlt szombaton. Három nappal később, hazai pályán nyílt lehetőség a javításra, mégpedig Bosznia-Hercegovina ellen. Az összecsapás végül 0-0-s döntetlent hozott.

Talpra állt és nagyot küzdött a magyar válogatott Bosznia-Hercegovina ellen Fotó: Csudai Sándor

Marco Rossi a találkozó előtt alaposan átvariálta a kezdőcsapatot és összesen négy helyen változtatott. A legnagyobb meglepetés Nikitscher Tamás kezdőbe jelölése volt, aki Nagy Ádámot váltotta a középpályán. Az első félidőben jól kezdett a magyar csapat, Varga Barnabás pedig kifejezetten veszélyesen játszott, három nagy helyzete is volt, Nikola Vasilj kapus azonban remek napot fogott ki. A legnagyobb helyzet Nagy Zsolt előtt adódott, de lapos lövését óriási bravúrral védte a bosnyák hálóőr.

A második játékrészben kissé aláfagyott a magyar lendület. A 71. percben Szoboszlai Dominik szabadrúgása találta el a felső lécet. A 90. percben Ádám fejese dönthette volna el a három pont sorsát, de Vasilj lábbal hárított, a várva várt gól végül elmaradt. A piros-fehér mezes együttes sokkal jobban játszott, mint Düsseldorfban, a szerencse azonban nem állt mellé.

A magyar válogatott legközelebb október 11-én, Hollandia ellen a Nemzetek Ligájában, szintén a Puskás Arénában.

A magyarok Nemzetek Ligája tabellája

1. Németország 4 pont (+5 gólkülönbség)

2. Hollandia 4 pont (+3)

3. Bosznia-Hercegovina 1 pont (-3)

4. Magyarország 1 pont (-5)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek