Létrehozva: 2024.07.07.

Dibusz Dénes tiszta vizet öntött a pohárba, Gulácsi Péterről is beszélt

Dibusz Dénes nem kapott lehetőséget a magyar válogatottban a labdarúgó Európa-bajnokságon. A Ferencváros kapusa Gulácsi Péter mögé szorult, és elárulta, hogyan élte meg a helyzetet.

Az Eb-selejtezőkön Dibusz Dénes védte a magyar válogatott kapuját, azonban a "nagyszínpadon", a németországi Európa-bajnokság három csoportmeccsén kiszorult a kezdőcsapatból, Svájc, Németország és Skócia ellen Gulácsi Péter állt a kapuban. A Ferencváros kapusa, Dibusz a Magyar Nemzetnek elárulta, a rivalizálásuk nem ment a jó viszonyuk rovására.

Dibusz Dénes, Gulácsi Péter
Dibusz és Gulácsi kiváló viszonyban vannak Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

 

Miért ment volna? A kapusoknál ez mindig is másként működött, jól tudjuk, hogy mennyire nehéz pozíció ez annak is, aki véd, és annak is, aki a padon ül. Korábban sem volt közöttünk ebből probléma, most sem, és a jövőben sem lesz. Azt nagyon sajnáltuk mindketten, hogy a tévéből kellett néznünk a nyolcaddöntőt, de sajnos így alakult, nem sikerült továbbjutnunk. Az ideális forgatókönyv úgy nézett ki a fejünkben, hogy az első két meccs után van négy pontunk, és akkor a skótok ellen pályára tudok lépni, de sajnos nem így alakult. Azt látva, hogy az utolsó csoportmérkőzésnek a továbbjutás szempontjából komoly tétje volt, fel tudtam mérni, hogy a kapitány valószínűleg nem a kapusposzton fog változtatni, oka sem lett volna rá. Tudtam, hogy így nem fogok lehetőséghez jutni.

- mondta Dibusz, aki azt is elárulta, hogy az Eb után konkrétan együtt nyaraltak Gulácsi Péterékkel.

"A Balatonnál töltöttünk néhány napot. Tartottunk egy gyerekes-családos délutánt a nyaralójukban, ott is jól éreztük magunkat, a gyerekek is. Valójában az volt az egyik mozgatója az egész utazásunknak, ahogy tőle jött a meghívás, akkor kezdtünk el gondolkodni mi is abban, hogy a környéken pár napot eltöltünk." - magyarázta a kiváló kapus.

A Magyar Nemzet teljes cikkét itt olvashatod el.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek