Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.04.

Nagyon nehéz lesz, mindenkit meglepett Marco Rossi embere

A magyar fociválogatott két meccsel kezdi meg a Nemzetek Ligája idei sorozatát. Szeptemberben Németország után Bosznia lesz az ellenfél.

Két meccsel kezdi meg a Nemzetek Ligáját a magyar fociválogatott. Marco Rossi együttese a balul sikerült Európa-bajnokság után visszatér Németországba: szombaton Düsseldorfban a németek ellen (20.45, M4 Sport), jövő kedden idehaza Bosznia ellen játszanak a fiúk. Noha első látásra az első meccs a keményebb erőpróba, a játékosok szerint nem szabad különbséget tenni az összecsapások között.

Rossi egyik "vezérfarkasa" Szoboszlai
Mrco Rossi és Szoboszlai Dominik, a magyarok két kapitánya Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Szerdán Ádám Martin és Bolla Bendegúz nyilatkozott az esélyekről. Mindkettn egyetértenek abban, nehéz meccsek várnak ránk, de ez tökéletes felkészülés lesz a márciusban kezdődő vb-selejtezőkre.

"A Nemzetek Ligája-mérkőzéseken finomíthatjuk, pontosíthatjuk a játékunkat, megpróbáljuk kijavítani az Eb-n látott hibákat a márciusi vb-selejtezők előtt. Két nagyon nehéz meccs vár ránk a következő napokban, szeretnénk a legtöbbet kihozni belőlük"

- mondta Bolla Bendegúz, a Rapid Wien magyar játékosa.

Ádám Martin csatár szerint nem szabad különbséget tenni a találkozók között.

Arra számítok, hogy a németek és a bosnyákok elleni mérkőzés ugyanolyan kemény erőpróba lesz, nehézség szerint nem tennék különbséget köztük. Nem érdemes az Eb-n lejátszott meccsünkből kiindulni a németek ellen, egész más meccs kerekedhet a mostaniból.

 

 

A csoport negyedik tagja Hollandia.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek