Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.08.10.

Napok vannak hátra, Varga Barnabás ekkor tér vissza horrorsérülése után

A Ferencváros focicsapat a két BL-selejtező között ma Diósgyőrben lép pályára. Már azt is tudni lehet, mikor térhet vissza Varga Barnabás.

A szezon egyik legfontosabb meccse előtt bajnoki vár az NB I-ben szombaton a Ferencváros focicsapatára. A zöld-fehérek a Diósgyőr otthonában lépnek pályára a 3. fordulóban (szombat, 16 óra, tv: Duna TV). Ez lesz a tökéletes főpróba a Midtjylland elleni hazai BL-visszavágó előtt. Mint ismert, a Bajnokok Ligája selejtezőnének harmadik körében az FTC 2-0-ra kikapott Dániában, innen kellene továbbjutni. Az biztos, hogy a soron következő meccseken egyelőre nem tér vissza a pályára Varga Barnabás, de már nem várat sokat magára a csatár játéka.

Varga Barnabás igazi harcosként hamar visszatért Fotó: Molnar Adam

A Fradi középcsatára júniusban, a skótok elleni Eb-csoportmeccsen szenvedett borzalmas sérülést, törött arcát meg is kellett műteni. Ekor még arról is szóltak a hírek, hogy Varga akár fél évet is kihagyhat. Egy ideig odahaza pihent, de már július közepén megjelent a Ferencváros ausztriai edzőtáborában, s egyre inkább részt vett a labdás edzéseken is. A Midtjylland elleni BL-keretben még nincs ott a neve, de augusztus végén, a következő selejezőkörben már vele is számolhat Pascal Jansen vezetőedző.

Varga Barnabás játékára nagy szükség lenne, centerposzton Kenan Kodrót kölcsönadta a klub, Alekszander Pesics pedig egyelőre nem bizonyított annyit, hogy hosszútávon kezdő lehessen.

Az már korábban eldőlt, hogy a Ferencváros sorozatban harmadszor is ott lesz valamelyik európai kupasorozat főtábláján, augusztusban dől el, hogy melyik csoportkörben focizhat a Fradi. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek