Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.07.18.

Varga Barnabás legújabb fotója minden szurkolónak megdobogtatja a szívét

Rohamtempóban gyógyul és fejlődik a labdarúgó-Európa-bajnokságon súlyos sérülést szenvedett csatár. A Fradi legnagyobb örömére Varga Barnabás heteken belül újra meccsen focizhat.

Három hete az egész világ érte aggódott, Varga Barnabás mára már szinte mindent megcsinál a Ferencváros edzőtáborában. A magyar válogatott labdarúgó a skótok elleni Európa-bajnoki csoportmeccsen szenvedett borzalmas sérülést, törött arccsontját műteni is kellett. Három hete hazatért Magyarországra, s akkor még arról lehetett hallani, hónapokat, akár fél évet is ki kell hagynia. Ehhez képest már múlt héten váratlanul betoppant a Fradi ausztriai edzőtáborába, ahol egyelőre csak könnyített munkát végzett. A csatár futott és kerékpározott, a rehabilitációs gyakorlatokat végzett.

varga barnabás
Varga futással indított az edzőtáborban / Fotó: Fradi.hu

A gárda azóta hazaérkezett Magyarországba, s itthon készül a szezon első tétmeccsére. Július 23-án a walesi The New Saints ellen mutatkozik be az idei Fradi a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. Az edzésen az egymás közti játékban már feltűnt maga Varga Barnabás is, maszk és védőeszköz nélkül. Erre valóban kevesen számítottak, hogy ilyen gyorsan felépül a Ferencváros legjobb góllövője. Elmondása és a jóslatok szerint 1-2 hét múlva akár már mérkőzésen is láthatjuk a csatárt.

fradi, csatár
Varga Barnabás és Kristoffer Zachariassen az edzésen / Fotó: Molnar Adam

Varga Barnabás még az Európa-bajnokság előtt hosszabbított szerződést a Fradival. A csatár tavaly nyáron érkezett a zöld-fehérekhez, s sorozatban másodszor lett az NB I gólkirálya.

Varga Barnabás sérülése az Eb-n

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek