OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.08.29.

Vért izzadtak az olaszok, óriási meccset játszott a Puskás Akadémia

A sorozatban két döntőt is játszó Fiorentina tizenegyespárbajban jutott a Konferencia Liga főtáblájára a Puskás Akadémia ellen.

Másodszor is vért izzadt a Puskás Akadémia focicsapata ellen a Fiorentina. A Konferencia Liga legutóbbi két sorozatának döntőse az utolsó pillanatokig védekezve jutott tovább Felcsúton. Az olaszok a hazai 3-3 után Magyarországon is vezettek óriási szerencsével 1-0-ra, a gólt a Juventus korábbi csillaga, Moise Kean szerezte. Már mindenki a lefújásra gondolt, amikor a 95. percben tizenegyeshez jutott a Puskás Akadémia, a válogatott Nagy Zsolt egyenlített is. Érdekesség, hogy a Puskás Firenzében is az utolsó utáni pillanatban mentette döntetlenre a meccset.

Nagy Zsoltot ünnepelte a hazai csapat.

A hosszabbításban a felcsútiak kettős emberelőnyben játszhattak topligás ellenfelükkel szemben, a vendégek óriási rutinjukkal mentették meg a párharcot kilenc emberrel is.

A büntetőpárbajban egyedül a Puskás játékosa, Szolnoki Roland hibázott, a Fiorentina jutott a főtáblára. A Puskás Akadémia óriásit harcolt, de ez most csak hősies búcsúra volt elég.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek