OLDALVONAL

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.20.

Egy ország gyászol: Torkára szaladt az étel, megfulladt az elismert olimpikon

Már nem tudták megmenteni az életét.

Holtan találták meg az otthonában az 50 éves olimpikont, Daniela Larreal Chirinost, miután állítólag megfulladt az ételtől.

A kerékpáros ötször képviselte hazáját, Venezuelát ötkarikás játékokon: 1992-ben Barcelonában, 1996-ban Atlantában, 2000-ben Sydneyben, 2004-ben Athénban és 2012-ben Londonban. Az egész ország gyászba borult a tragikus hír hallatán.

A hatóságokat a sportoló aggódó kollégái értesítették, amikor Daniela nem jelent meg a munkahelyén, egy szállodában. A rendőrök ezt követően mentek a lakására, ahol holtan találták meg. Helyi hírek szerint fulladás következtében halt meg. Állítólag ugyanis szilárd ételmaradványokat találtak a légcsövében. Ezt azonban még nem erősítették meg hivatalosan.

Bár Daniela Venezuela egyik legelismertebb sportolója volt, olimpián soha nem tudott érmet szerezni. Az 1990-es közép-amerikai játékokon viszont ezüstérmet nyert, majd a 2003-as Pánamerikai Játékokon újabb két ezüstöt szerzett a hazájának. Legsikeresebb tornája pedig a 2002-es közép-amerikai és karibi játékok volt, ahol három arany- és egy ezüstérmet nyert – írja a DailyStar.

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek