OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.15.

Szoboszlaiék váratlant húztak, ő lesz a Liverpool első igazolása

A Liverpool eddig senkit sem igazolt az idei átigazolási piacon. Ez azonban hamarosan megváltozik, a klub ugyanis megállapodott a grúz válogatott Giorgi Mamardashvilivel.

A Liverpool felkészülési szezonja ugyan remekül sikerült (négy győzelem, egy döntetlen), a szurkolókat mégis nyugtalanítja, hogy a klub még mindig nem igazolt senkit a nyári átigazolási szezonban. Az elmúlt napokban a friss Európa-bajnok Mikel Merinóról lehetett hallani, ám a középpályás esetében előrelépés még nem történt. Most azonban egy másik futballistával már sikerült megállapodni.

Giorgi Mamardashvilivel
A Liverpool a személyes feltételekben megállapodott Giorgi Mamardashvilivel Fotó: NurPhoto via AFP

Többek között az átigazolási szakértő, Fabrizio Romano is beszámolt arról, hogy a klub szóban megegyezett a személyes feltételekről a Valencia kapusával, Giorgi Mamardashvilivel. A 23 éves hálóőr szerződtetése elsőre meglepőnek tűnik, a Liverpool vele azonban később tervez. Amennyiben az átigazolás létrejönne, akkor a grúz kapus egy vagy két évet kölcsönben töltene egy másik Premier League-csapatnál (a Kerkez Milost foglalkoztató Bournemouth az esélyes erre), majd ezt követően lenne a brazil Alisson utódja a Liverpool kapujában – írja az Origo.

A Liverpoolnak már csak a Valenciával kell megállapodnia, a Transfermarkt 45 millió euróra (17 milliárd forint) becsüli az értékét. Mamardashvili az idén nyáron a grúz válogatottban szerepelt az Európa-bajnokságon, ahol nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek