KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.05.

Szoboszlainak kemény ellenféllel kell szembenéznie, ráadásul az edzője is elégedetlen

Eredményes amerikai szereplést zárt a Liverpool, amely a Betis és az Arsenal után a Manchester Unitedet is legyőzte. Arne Slot azonban ezzel sem feltétlen elégedett, és több poszton szeretné megerősíteni a csapatát, Szoboszlai Dominik szintén izgulhat.

Eddig biztatóan alakul a Liverpool felkészülési szezonja, az Egyesült Államokban lezajlott mérkőzéseit egyaránt megnyerte. A Betis ellen Szoboszlai Dominik gólja döntött, az Arsenalt 2-1-re, a Manchester Unitedet pedig 3-0-ra győzte le.

Szoboszlai Dominik
 Szoboszlai Dominik új riválist kaphat a középpályán, aminek Wataru Endo lehet a vesztese Fotó: AFP

Arne Slot a remek kezdés ellenére nem ragadtatta el magát, és a három győzelem ellenére is több kritikát fogalmazott meg a csapatról.

„Elégedett voltam néhány játékos teljesítményével, de nem mindenkiével. Nagyon örülünk a győzelemnek, szereztünk néhány szép gólt, igazán jól sikerült a túránk. De úgy éreztem, hogy nem tartottuk a kezünkben a meccset, túl sok helyzetet engedélyezünk az ellenfélnek. A United többet érdemelt egy háromgólos vereségnél, de minket dicsér, hogy élni tudtunk a helyzeteinkkel” – nyilatkozta Arne Slot, amit a Magyar Nemzet szemlézett.

A Liverpool egyedüliként a Premier League élcsapatai közül még senkit sem igazolt a nyári átigazolási szezonban, a szurkolók pedig egyre türelmetlenebbek. A folyamat persze valamilyen szinten érhető, az újonnan érkezett Slot szeretett volna mindenkit megnézni és csak ezután dönteni arról, hogy milyen erősítésekre van szüksége.

Szoboszlai csapattársa aggódhat

Az egyik vérfrissítés a középpályán történhet, Szoboszlai és poszttársai riválist kaphatnak. Közülük a védekező középpályás Wataru Endo kerülhet bajba. A japán válogatott tavaly érkezett a Liverpoolhoz és az első szezonja pozitívra sikeredett. Slot azonban másfajta típusú játékost képzel el erre a posztra, így könnyen elképzelhető, hogy a 31 éves futballista mindössze egy év után elhagyja a klubot.

Szoboszlai a Betis és az Arsenal ellen kezdett, és mindkét találkozón biztató teljesítménnyel rukkolt elő. A Liverpoolnak a bajnokság augusztus 17-én kezdődik, az újonc Ipswich ellen lép majd pályára.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek