Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.07.26.

Friss hírek érkeztek Milák Kristófról, ennek senki nem fog örülni

Az olimpiai bajnok úszó még mindig nem érkezett meg Párizsba. Egy fontos kérdés azonban eldőlt Milák Kristóf szerepléséről, erről maga a kapitány számolt be.

Kedden úsznia kell, de még nem érkezett meg Párizsba Milák Kristóf. Az olimpiai bajnok magyar úszó a tervek szerint legkésőbb hétvégén ülhet repülőre. Egy fontos kérdés azonban eldőlt vele kapcsolatban, Sós Csaba szövetségi kapitány egy júniusi döntésről számolt be, és ennek senki sem fog örülni:

MIR_2779
Fotó: Mirkó István

Sós elárulta, a 200 méter pillangó címvédője már a júniusi, belgrádi Európa-bajnokságot követően megbeszélte vele, hogy csak egyéniben indul majd, így a 4x100 méteres férfi váltó a Németh Nándor, Kós Hubert, Szabó Szebasztián, Jászó Ádám összeállításban ugrik medencébe - írja az Origo.

"Azt gondolom, ez a váltó nélküle is nagyon erős, és reális esélye van a döntőbe jutásra" - fogalmazott a szövetségi kapitány.

Az, hogy Kristóf még nem érkezett meg Párizsba, nem befolyásolja az egyéni szereplését, hiszen nincs időeltolódás, otthoni körülmények között pedig nyugodtabban készülhet. Az elmúlt időszakban azt gondolom, ez a legártatlanabb hír vele kapcsolatban

- tette hozzá Sós.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek