Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.07.26.

Miért viselkedik így Milák Kristóf? Kitálalt a világbajnok legenda

Továbbra sem tudni, mikor utazik ki az olimpiára a magyar úszócsapat egyetlen olimpiai bajnoka. Milák Kristóf kedden mutatkozhat be, a korábbi szövetségi kapitány elmondta a véleményét.

Napok óta kérdéses, mikor utazik Milák Kristóf a párizsi olimpiára. Edzője, Virth Balázs a csapatával csütörtökön szállt repülőre, de a magyar úszócsapat egyetlen olimpiai bajnokát hiába kerestük a reptéren. Az biztos, hogy a sportolónak kedden délelőtt lesz először hivatalosan jelenése, címvédőként indulhat a 200 méteres pillangóúszás előfutamaiban. A jelenlegi hírek szerint a hétvégén utazhat ki a játékokra. Azonban az elmúlt egy évben mutatott magatartása és formája miatt is aggódnak a drukkerek. Pláne azért is, mert a pletykák szerint edzője sem látta a sportolót több, mint egy hete. 

Milák
Milák tavaly óta két világbajnokságot hagyott ki

A Mediaworks videójában Hargitay András védelmébe vette a bajnokot. A korábbi szövetségi kapitány, világbajnok legenda szerint Milák Kristóf továbba is tudatos, nem kell őt félteni. Pedig az úszó idén még három másodpercre sem tudta megközelíteni a legjobb eredményét, ám ezzel az idővel is a második helyen áll az idei világranglistán.

Hargitay András szerint ezeknek az eredményeknek nincs jelentőségük, mert az országos bajnokságon és az Európa-bajnokságon is győzött és az első helyhez ez az eredmény is elég volt. Mi több, szerinte Milák tudatosan választotta a felkészülés ezen formáját.

Aranyat nyerhet Milák az olimpián

Hargitay szerint idén is olimpiai bajnok lesz Milák.

Milák Kristóf jelenség. Meg fogja nyerni az olimpiát, ebben hiszek

 – jelentette ki Hargitay András olimpiai bronzérmes úszó, a magyar sport egyik legendája, aki a párizsi olimpia idején az Origó, a Magyar Nemzet és a Bors munkáját segíti szakértőként.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek