OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.06.09.

Szoboszlai Dominik őszintén elárulta, valamire ők sem képesek

A válogatott csapatkapitánya bekötözött sérült combbal hagyta el a pályát a magyar fociválogatott Izrael elleni Eb-főpróbáján. Azonnal megnyugtatott mindenkit, nem lesz vele baj.

Három-nullra nyert a fociválogatott Izrael ellen, mégis Szoboszlai Dominik miatt aggódott többmillió magyar. A magyar válogatott Eb-főpróbájának második félidejében kellett lecserélni a csapatkapitányt, aki a combját fájlalta. Egy héttel az Európa-bajnokság előtt ez riasztó volt, pláne úgy, hogy a Liverpool játékosa három éve szintén sérülés miatt maradt le a nagy eseményről.

Most gyorsan megnyugtatott mindenkit a lefújás után.

Üzenem a szurkolóknak, hogy ne aggódjanak. Jól leszek, jól leszek

- mondta Szoboszlai, aki a lefújás után már ismét a pályán volt, s köszöntötte a szurkolókat.

Szoboszlai
Szoboszlai combját azonnal befáslizták Fotó: Mirkó István

Dominik elárulta, nem tart attól, hogy ki kellene hagynia az Eb-nyitányt Svájc ellen jövő szombaton.

Nagyon várjuk már mindannyian az Európa-bajnokságot. Teher nincs rajtunk, de izgatottak vagyunk, hogy mire leszünk képesek. Tudjuk, hogy a szurkolóink lázban égnek, remélem, sok örömet okozunk neki. Azt azonban nem hinnám, hogy olyan őrület lesz idehaza mint a 2016-os Eb alatt

- utalt Szoboszlai arra, hogy a franciaországi torna idején a magyar meccsek után ünneplő szurkolók tízezrei bénították meg Budapest belvárosának forgalmát.

Marco Rossi szövetségi kapitány is elégedett lehetett a sokgólos győzelem miatt.

"Sallait és Szoboszlait nehéz pótolni, ha őket lehozom a pályáról, lassul a csapat játéka. Dominik nem sérült meg, nincs semmi aggasztó. Úgy gondolom, hogy csak elfáradt. Nem akartuk kockáztatni, hogy jövő szombaton a pályán láthassuk. Nagyon jól tette, hogy kérte a cserét. Összességében elégedett vagyok, továbbra is az a célkitűzésünk, hogy örömet okozzunk. Remélem, olyan meccset tudunk játszani egy hét múlva, ami a szurkolóinknak egy feledhetetlen nyár kezdete lesz"

- idézi az Origo Rossit, aki a csapattal együtt hétfőn utazik Németországba.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek