OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.06.25.
Módosítva: 2024.06.25.

Négy gól, ami mindent megváltoztatott: Marco Rossi csapatán rengeteg dráma segített

Csak annak van szerencséje, aki megdolgozik érte. Marco Rossi csapata nem panaszkodhat a foci-Eb-n, a többször is utolsó perces gólok adtak esélyt arra, hogy most a nyolcaddöntőben reménykedhetünk.

A magyar fociválogatott már kedden bejuthat a labdaúrgó-Európa-bajnokság nyolcaddöntőjébe. Ehhez az kell, hogy a négy legjobb csoportharmadik között legyen az együttes, s erre minden esélye megvan. S azt se feledjük el, hogy az eredmények rengetegszer alakultak úgy, hogy azok nekünk kedveztek. Csak a hosszabbítás perceiben született négy olyan gól, amely ha nincs, most már itthon lenne, vagy már a hazautat tervezhetné a válogatott.

Fotó: Koncz Marton

1. Az első és legfontosabb természetesen Csoboth Kevin találata. Az Újpest csatára a 100. percben talált be Skócia ellen, ha az nincs, akkor együttesünk negyedik a csoportban, szó sincs semmilyen folytatásról.

2. Az albán Klaus Gjasula múlt héten szerdán a 95. percben mentette 2-2-re a horvátok elleni meccset. Ha az a találat nincs, akkor most a horvátok csoportjában négy pontja van a harmadiknak, Magyarországnak pedig kisebb esélye lenne bekerülni a nyolcaddöntőbe.

3. Múlt csütörtökök Szlovénia 1-0-ra vezetett Szerbia ellen, amikor Luka Jovics a 95. percben egyenlített. Ha az a gól nincs, akkor biztos, hogy a C csoport harmadikja megelőzi a magyarokat.

4. Hétfőn este Mattia Zaccagni a 98. percben egyenlített Horvátország ellen. Így lett a horvátoknak másodszor is döntetlenjük győzelem helyett. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek