Létrehozva: 2023.11.30.
Módosítva: 2023.11.30.

"Nincsenek szavak" - képtelen megbirkózni a magánnyal a megözvegyült Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson 1,2 millió font (570 millió ft) értékű öt hálószobás házat vásárolt az idilli Cheshire-i faluban azért, hogy közelebb lehessen unokáihoz, miután szeretett felesége, Cathy elhunyt.

A Manchester United egykori ikonikus menedzsere, Sir Alex Ferguson és az októberben, 84 éves korában elhunyt neje, Lady Cathy 57 évig volt házas, eközben három fiút (Mark, Darren, Jason) neveltek fel. A hónap elején Ferguson eladta a 3,5 millió fontot (másfél milliárd Ft) érő korábbi otthonát. 

Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson Fotó: AFP

A megözvegyült legenda felesége halála után nem akart a régi házukban élni, és egy csodálatos faluba költözött. Mostantól a League One osztályban szereplő a Peterborough Unitednél edzősködő Darren fia tőszomszédságában él majd a cheshire-i Goostreyben. Teszi ezt azért, hogy közel lehessen a szeretteihez. Sir Alexnek és Lady Cathy-nek három fia révén 12 unokája és egy dédunokája született. A tréner így jellemezte a néhai Lady Cathy-t, akivel 1964-ben ismerkedett meg:

Életem alapköve volt, akivel 1964-ben ismerkedtünk meg. Cathy a kulcsfigura a karrierem során, stabilitást és bátorítást nyújtott. A szavak nem elegendők ahhoz, hogy kifejezzem, mit jelentett számomra.

Egykori családi házuk is Cheshire-ben áll - írja a Daily Mail. Sir Alex természetesen nehezen hagyta el, hiszen ezer emlék köti őt az egyedi építésű ingatlanhoz, de a magánnyal kibékülni képtelen mester azért döntött a költözés mellett, hogy Darren fia közelében éljen.
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek