1 hónapja

Öt gyermeket nevel a magyar sportriporternő, mindenki ismeri őt

Mérei Andrea az eygetemen tanítja az utánpótlást.

Napról napra láthatjuk a képernyőn, emellett öt gyereket nevelnek férjével, s egyetemen is tanít. Petrovics-Mérei Andrea, az M4 Sport kiváló riportere egy cseppet sem unatkozik, de neki ezzel nincs is baja. Párjával, a vízilabdaedző Petrovics Mátyással igazi sportos családot alkot.

 

Petrovics-Mérei Andrea

Unatkozni nincs időnk, az biztos. Azt is vallom, egyedül nem megy. Kell hozzá a családi háttér, a férjem, a szüleim. Viszont a gyerekek négyen már majdnem felnőttek.

- mesélte a Borsnak Andrea. 

"Máté most végez a Corvinuson, Vanda és Márk készül az egyetemi évekre, Kinga pedig az érettségi előtt áll. A legkisebb, Bence ötödikes. Természetesen sportolnak, sportoltak. Vanda például műugró volt, Kinga utánpótlás-válogatott vízipólós, Bence pedig, talán nem véletlenül, a vízilabdába szerelmesedett bele. A nagyfiúk is versenyszerűen úsztak."

Andrea jelenleg Münchenben, a multisport-Eb-ről tudósít, de az ősz sem lesz számára unalmasn

" Rengeteg feladat vár rám ősszel is, például ismét tanítok majd a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, ahol a leendő média-újságíró és szerkesztő kollégákat segítem majd felkészíteni a szakmánkra. Néhány napon belül zárul a jelentkezési időszak, és ilyenkor mindig van bennem egyfajta várakozás, hogy találkozhatok egy majdani kiemelkedő sportújságíróval. Ami a saját sportszakmai munkámat illeti, hamarosan Münchenből az Európa-bajnokságokról tudósítok, ahol kilenc olimpiai sportágban, összesen 177 számban méri össze tudását 50 ország körülbelül 4700 sportolója. Én az atlétika Eb-t követem majd nyomon és készítem az interjúkat. Utána jönnek a magyar labdarúgó-válogatott őszi meccsei és az év végén a katari világbajnokság."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!