OLDALVONAL

Szerző Ripost

2 hónapja

Mit szívott Djokovics? Titokzatos varázsszert szippantott fel meccs közben

Két gém között többször is megkérdezte edzőjétől: biztos, hogy használja a fehér flakont? Használta, és meg is táltosodott tőle. Furán válaszolt a szert firtató kérdésre.

Szerző Ripost

Emlékezetes győzelmet aratva jutott be a brit Cameron Norrie elleni wimbledoni elődöntőbe Novak Djokovics. Az első számú kiemelt szerb teniszező a negyeddöntőben vesztes helyzetből, 0:2-es játszmaarányról fordított (5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2) az olasz Jannik Sinner (10.) ellen - méghozzá úgy, hogy egy titokzatos fehér flakonból szippantgatott valamit.

A fenti videofelvételen is jól látható: Djokovics gesztikulálva többször is megkérdezte a boxában ülő edzőit, hogy tényleg használja-e a "csodaszert".

Djokovics a meccs után kitérő választ adott
Djokovics a meccs után kitérő választ adott (Fotó: AFP)

Az is nyilvánvaló, hogy nem ivott a flakonból, hanem azt pumpaként összenyomva inhalált belőle. A meccs után rákérdeztek nála a szer mibenlétére, mire a korábbi világelső így válaszolt:

Az a folyadék egy varázsszer, amit a fizioterapeutám készít a laborjában. Erről nem mondhatok többet

- viccelte el Djokovics a témát nevetve.

A világsajtóban megjelent kommentárok szerint több teniszezőnél is megfigyelhető, hogy kimerítő meccseken bizonyos keveretlen energiakészítményeket vagy izotóniás port használnak.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!