OLDALVONAL

Szerző Ripost

3 hónapja

Megtörte a csendet Boris Becker, ezt üzente a börtönből a bukott világsztár

Bő egy hónapja csukták le a hajdani klasszis teniszezőt, azóta csak közvetve szivárogtak ki róla hírek. Most először idézték Boris Beckert a börtönből.

Hosszas tárgyalások után, április 29-én zárták börtönbe Boris Beckert. Azóta leginkább csak az derült ki róla, hogy az első, londoni cellájában nehezen viselte a körülményeket, és nemrég át is szállították egy tűrhetőbb vidéki helyre. Most, több mint egy hónap múltán először derült ki valami érdemleges is Becker részéről.

Beadta a derekát, Becker nem fellebbez a büntetése ellen
Beadta a derekát, Becker nem fellebbez a büntetése ellenFotó: AFP

Becker véleményét az ügyvédje, Christian-Oliver Moser tudatta.

Ügyfelünk úgy döntött, hogy elfogadja a bíróság ítéletét, nem fellebbez ellene

- mondta Moser.

Az ügyvéd elárulta: a magáncsőd szabályainak megsértése miatt elítélt világsztár elismeri, hogy a céges számláiról többek között a gyerekeinek és exfeleségeinek, illetve orvosi és tanácsadói szolgálatokért is utalt át komoly összegeket. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a magáncsőd bejelentése előtt Becker semmi illegálisat nem tett.

Az első börtönéből, a rossz hírű Wandsworth-ből nemrég a sokkal kibírhatóbb Huntercombe-ba átszállított híresség valószínűleg azért látta jobbnak elállni a fellebbezéstől, mert ez is a jó magaviseletét támasztja majd alá. 

Ha nem lesz vele semmi baj, a 2,5 éves büntetése második felét fefüggesztve már szabadlábon töltheti.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!