OLDALVONAL

Szerző ripost

7 hónapja

"Gyermekkoporsóval lépdelek a klinika felé" - óriási trauma érte a gólkirályt

Magánéletének szörnyű titkát mondta el Gary Lineker, az egykori angol válogatott labdarúgó.

Szerző ripost

 

Gary Lineker Fotó: AFP

A 61 éves egykori kiváló csatár, az 1986-os világbajnokság gólkirálya, Gary Lineker arról nyilatkozott, hogy négy közül elsőszülött fia, a most 30 éves George fehérvérűségben szenvedett, és bizony közel járt a halálhoz.

"Hároméves volt, amikor a feleségemmel, Michelle-lel észleltük, hogy a bőrén apró dudor keletkezett, persze természetesen rohantunk az orvoshoz – elevenítette fel a történteket a 61 éves Lineker. – Megnyugtattak, hogy mindössze egyszerű bőrbetegségről van szó."

Csakhogy a dudorok száma folyamatosan nőtt, és George egyre erősödő fájdalmakra panaszkodott.

"Amikor tüzetesebben megvizsgálták, kiderült, hogy nagy a baj, fiam leukémiás. Sosem feledem az első éjszaka kínzó fájdalmát, amikor a kórházban elkezdődött a gyógykezelése, és odahaza nélküle tértünk nyugovóra. Hét hónapig volt a klinikán, természetesen kemoterápiával is kezelték, de az orvosok őszintén közölték velem, hogy 10-20 százalék esélye van a felépülésre, a túlélésre. Szerencsére George kitartóan harcolt és életben maradt. Akkoriban álmomban gyakran visszatért, hogy egy kis fehér gyermekkoporsóval lépdelek a klinika felé…"

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!