Világsztárok rajongták körbe a híres magyar focistát

Bajner Bálint hosszú évek után tért vissza Dortmundba, korábbi társai nagy örömmel fogadták. A cél a Bundesliga.

Visszatért a Borussia Dortmundhoz Bajner Bálint, akit korábbi csapattársai nagy örömmel fogadtak. Köztük volt a világbajnok Mario Götze, vagy a világ egyik legjobb csatárának tartott Pierre-Emerick Aubameyang is.

Bajner 2012-től 2014-ig a Dortmund második csapatában rendszeresen játszott, onnantól viszont lejtmenetbe kapcsolt a karrierje. Előbb Angliában játszott alacsonyabb ligás csapatokban, majd egy rövid paksi kitérő után az olasz Modenához került.

Az elmúlt fél évben nem volt csapata, ezért őt is meglepte, amikor a dortmundiak megkeresték azzal, hogy megnéznék edzés közben.

„Éppen a Carl Zeiss Jenánál készültem, amit megtudtak a Dortmundnál, úgyhogy megkerestek, és felvetették, hogy megnéznének. Először fel sem fogtam, azt hittem, csak poénkodnak velem, aztán amikor kiderült, hogy nem vicc, elkezdett forogni a világ” mesélte Bajner a Nemzeti Sportnak.

A magyar csatár azt is elmondta, korábbi csapattársai nagyon örültek neki, hogy újra találkozhattak.

„Szubotics és Götze is szívélyesen üdvözölt, mindenki azzal kezdte, alig ismer rám, akkora darab lettem, mert három évvel ezelőtt, amikor távoztam, még nagyon vékony voltam. Durmmal kiváló volt a viszonyom, és semmi sem változott, mindenben segít. De Aubameyang is egyből a nyakamba ugrott, boldog, hogy itt vagyok.”

Bajner egyelőre a második csapattal készül, de a klub kikérte a Bundesligára is a játékengedélyét, vagyis ha nagyon jól teljesít, akkor a német élvonalban is számíthatnának rá. Egyelőre viszont a negyedosztályban kell bizonyítania.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!