Létrehozva: 2024.10.21.

Felesége élesztette újra Piliscsabán az állványzatról lezuhant férfit - fotók

Egy szakember által félbehagyott munkát szeretett volna befejezni piliscsabai családi házán az a férfi, aki lezuhant a több méter magas állványzatról és fejjel egyenesen a betonra esett. Felesége lélekjelenlétén múlt, hogy túlélte az esést, miután az asszony kirohant és azonnal megkezdte férje újraélesztését. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, azzal szállították kórházba a lezuhant férfit.

A helyiek elmondása szerint egy szakember is dolgozott annál a piliscsabai családi háznál, amelyet éppen felújítanak a lakói és amelynél vasárnap délután, nem sokkal fél 3 előtt a szörnyű baleset történt. A Tényeknek nyilatkozó egyik szomszéd elmondása szerint a férfi ekkor egyedül ment fel az állványzatra, hogy befejezzen egy munkát, amit korábban az ott dolgozó szakember félbehagyott. Az még nem tisztázott, hogy miként, de néhány perccel később megtörtént a baj: a férfi egyesek szerint rosszul lett, megcsúszhatott, elveszíthette az egyensúlyát, aminek a következtében lezuhant a több méter magas állványról és fejjel egyenesen a betonra esett.

piliscsabai férfi lezuhant az állványzatról
A település Fő utcáját is le kellett zárni, hogy a mentőhelikopter le tudjon szállni és kórházba tudja vinni az állványzatról lezuhant férfit, miután sikerült őt újraéleszteni. Fotó: Piliscsabai Polgárőr Egyesület / Facebook

Szerencsére otthon volt az áldozat felesége, aki meghallotta az esést és kirohant. Látta, hogy a férje a zuhanás következtében úgy beverte a fejét, hogy nem lélegzik: az asszony, hihetetlen lélekjelenlétről téve tanúságot, ott helyben elkezdte férje újraélesztését. A Pilisvörösvárról a helyszínre kiérkező mentősök vették át tőle ezt a feladatot. A baleset súlyosságát mutatja, hogy később mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, amely a Piliscsabai Polgárőr Egyesület Facebook bejegyzése szerint a település főutcáján landolt és amely a sikeres újraélesztést követően kórházba szállította a súlyosan sérült férfit.

állványzatról lezuhant
Miután felesége és a kiérkező mentősök újraélesztették, a mentőhelikopter szállította kórházba a piliscsabai férfit. Állapota válságos  Fotó: Piliscsabai Polgárőr Egyesület / Facebook

A Tények úgy tudja, hogy az állványzatról lezuhant férfi állapota azóta is válságos, az orvosok küzdenek az életéért.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek