A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.06. 16:30

Holtan esett össze felesége tornaórája közben a férj, 7 percig halott volt

Látszólag teljesen egészséges volt, mindenki megijedt.

Dale Bilson néhány perccel azután kezdte rosszul érezni magát, hogy csatlakozott egy kora reggeli HIIT tornára szerelmével, Sophie-val.

kórház, orvosok, folyosó
Fotó: Pexels

A 37 éves férfi hamar észrevett egy szorító érzést a mellkasa körül, de nem figyelt a jelre, és folytatta a tornát. A felesége még viccelődött is vele, hogy szerinte ennél fittebb a férfi, mint mutatja. Azonban a torna közben annyira rosszul lett és fokozódott a mellkasi fájdalom, hogy kiment a friss levegőre. A torna folytatódott, de Sophie ezalatt elvitte férjét egy kórházba, mert megijedtek mindketten - írja a The Sun.

Jó döntést hoztak, mivel a kórház várójában a férfi szíve leállt, alig néhány perccel a megérkezésük után. Azonnal megkezdték az újraélesztést, és 7 teljes percig volt halott, mire végül újra verni kezdett a szíve. Ezután megműtötték, hogy a szívmegállás okozta elzáródott artériába sztentet tegyenek.

Az egész család ledöbbent a majdnem tragédián, mivel Dale rendszeresen, edz, rögbizik, focizik és sosem voltak a szívével kapcsolatos problémái. Most szerencsésnek érzi magát, hogy életben van.

Elkezdtük a bemelegítést, és fáradtabbnak éreztem magam, mint máskor. A feleségem azzal viccelődött, hogy azt hitte, sportosabb vagyok, de kezdtem rosszul lenni. Úgy éreztem, szükségem van egy kis friss levegőre, a mellkasom szorított, így bementünk a kórházba. Ott a fantasztikus orvosi csapatnak köszönhetően újraélesztettek, miután megállt a szívem.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek