INSIDER

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.09.27. 10:25
Módosítva: 2024.09.27. 11:25

Nyolcvanadik születésnapján köszöntötték Túrós Andrást, az Országos Polgárőr Szövetség elnökét - fotók

Nyolcvanadik születésnapja alkalmából levélben köszöntötte Túrós Andrást, az Országos Polgárőr Szövetség elnökét Orbán Viktor - közölte a miniszterelnök főtanácsadója pénteken a Facebook-oldalán.

Nyitrai Zsolt azt írta, megtisztelő volt számára, hogy személyesen adhatta át Orbán Viktor miniszterelnök születésnapi ajándékát és köszöntő sorait.

Isten éltesse még sokáig 

- fűzte hozzá.

A főtanácsadó megosztotta Orbán Viktor levelét is, amiben a miniszterelnök irigylésre méltónak nevezte Túrós András életerejét, hiszen a "nyolcadik X küszöbén is megszokott határozottságával irányította a polgárőrség segítségnyújtását az árvízi védekezés alatt".

Szeretném megköszönni, hogy a rendőrség kötelékeiben szerzett tapasztalataira támaszkodva immár huszonhét éve vezeti az Országos Polgárőr Szövetséget. Ez alatt az idő alatt a szervezet rendkívül nagy megbecsültségre tett szert, különösen a vidéken élők körében, éppen ezért meggyőződésem, hogy hasonlóan eredményes lesz majd a polgárőrség legújabb, gyermek- és ifjúságvédelmi programja is. Engedje meg, hogy a 80. születésnapja alkalmából gratuláló családtagok, barátok és tisztelők sorába állva én is köszöntsem, munkájához pedig további sok sikert kívánjak

- írta Orbán Viktor.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek