Létrehozva: 2024.10.02. 16:03
Módosítva: 2024.10.02. 17:24

Tragédia a csúcsforgalomban: Meghalt egy tizedik osztályos tanuló

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében négyszer is riasztották a mentőket. Az egyik baleset halálos áldozatot is követelt.

A fokozatosan lehűlő időjárás komoly kihívások elé tudja állítani a közlekedésben haladókat, és sajnálatos módon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye az utóbbi napokban különösen figyelmeztet mindenkit erre. Először szeptember 29-én Gyürén a 4115-ös út 35-36-os kilométerkövénél történő baleset során csapódott az egyik gázbekötésbe egy személyautó. A gépjárműben utazó öt személy közül kettőhöz mentőt kellett hívni. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a baleset után. 

A baleset során a mentőegységek igyekeztek ellátni a sebesülteket Fotó: Gé

Egy nappal később Nyíregyházán, az Északi körúton, az Erdő sor és a Vasvári Pál utca kereszteződésében ütközött két személyautó. Az Északi Körút forgalmas környék, és nem ritkák a balesetek. 

Október 1-én szintén Nyíregyházán a Ferenc körúton karambolozott egy személygépkocsi-vezető egy biciklissel. A sofőr sértetlenül szállt ki az autóból, míg a kerékpárost kórházba szállították. A Ferenc körút szintén egy zsúfolt kereszteződés, ami egy pár perc autóútra található a már említett Északi körúttól.

Ma reggel történt meg a legsúlyosabb baleset: egy tizedik osztályos középiskolás robogós életét vesztette az Árok utcai balesetben. A fiatal egy személygépjárművel ütközött, majd egy oszlopnak csapódott. A kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni a tinédzser életét - közölte a SZON.

A tavalyi évhez képest idén az észak-magyarországi régióban százzal több közlekedési baleset történt az utakon. Ez az adat felhívhatja minden autós, kerékpáros, motoros és gyalogos figyelmét arra, hogy vigyázni kell egymásra az utakon. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek