Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.01.09.

„Megmondták, hogy koporsóban leszek” - Halálos fenyegetést kapott az eltűnt 14 éves Szimonetta nővére

Alexandra nem adja fel, hogy megtalálja 14 éves kishúgát. A 14 éves Szimonetta már negyedjére tűnt el, testvére szerint egyre nagyobb a baj.

Már negyedszer tűnt el az intézetből a 14 éves Benkő Szimonetta, aki november 29-e óta nem adott életjelent magáról. Hollandiában élő nővére, Alexandra minden követ megmozgat, hogy testvérét megtalálják. Az állami gondozott kislányt az előző három eltűnésekor mindig egy baksi családnál lelték meg. A család minden alkalommal tagadta a hatóságoknak, hogy náluk lenne Szimonetta, de valahogy mindig előkerült a lány, egy ízben például a padlásról. Testvére azonban most azt mondja, elképzelhető, hogy nagyon nagy a baj. Azt állítja, hogy ő már többször kapott halálos fenyegetést amiatt, hogy a testvérét keresi az internet segítségével, de ez sem fogja leállítani.

A 14éves Szimonetta november végén tűnt el újra, nővére keresi. Fotó: Bors

Rossz társaságba keveredett

Alexandra azt mondja, a 14 éves Szimonetta szerelmes lett egy baksai fiúba, és ehhez a családhoz szökik meg újra és újra az intézetből. Állítása szerint azonban nem bánnak ott jól a testvérével, és ahogy azt már többször kifejtette, attól is fél, hogy prostitúcióra akarják kényszeríteni a húgát. "Nagyon félek, hogy mibe keveredhetett bele. Remélem, hogy nem prostitúcióról van szó. A kislány nincs jó helyen és nem fogok leállni, amíg meg nem találjuk!" – jelentette ki Alexandra. 

Megfenyegették a nővérét

„Ez a srác meg a családja figyelik az oldalamat, hiszen amint kiraktam a húgom keresőposztját, azonnal jött a halálos fenyegetés, megmondták, hogy koporsóban leszek” – mondja a nővér legfrissebb TikTok videójában. Alexandra az első, októberi eltűnés óta gyártja a figyelemfelhívó posztokat és videókat, hogy minél hamarabb előkerüljön a testvére. Az első három alkalommal meg is találták a rendőrök mindig, ezúttal azonban már több mint egy hónapja nincs nyoma Szimonettának. 

Terhes a lány?

A nővér azt mondja, úgy értesült, hogy a kislány terhes. „Nem hagylak, nem hagyom, hogy bajod essen és idegenek irányítsák az életed! Nem leszel kiszolgáltatva egy olyan családnak, akik nem tudják, mi az a feltétel nélküli szeretet. Neked élned kell! Nem adom fel! Küzdök érted és azért, hogy boldogan élj!” - írta testvére, aki legutóbbi videójában arra célozgatott, hogy vár is valahonnan segítséget, de nem a rendőrségtől. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek