12 hónapja

Ilyen nincs, így bukott le az édesszájú magyar bűnöző

Reméljük, nem cukorbeteg!

Többrendbeli lopás miatt kell felelnie az édességfüggő magyar bűnözőnek! Főhősünk az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála – áll a rendőrség honlapján.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay.com)

2021 októberében és novemberében az akkor még ismeretlen tettes Barcson két – nyitva felejtett – autóból vitt el készpénzt, valamint számos ingatlanba surrant be, ahonnan többek között készpénzt, élelmiszereket, dohányt, szeszes italokat, valamint különböző műszaki cikkeket lopott el.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. november 29-én hajnalban érkezett bejelentés, hogy az egyik barcsi utcában a tulajdonos megzavart egy betörőt, aki elmenekült. A rendőrök haladéktalanul a helyszínre vonultak, megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek eredményeként nem sokkal később elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Barcsi Rendőrkapitányságon a 25 éves férfit lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, a gyanúsított pedign részletes vallomást tett. Több olyan bűncselekményt is bevallott, amik elkövetéséről addig még a rendőrök nem tudtak, így azok felderítése jelenleg is folyamatban van. A nyomozók az alsószentmártoni férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!