1 éve

Durva fotók: kirepült autójából és szörnyethalt a Békés megyei sofőr

Doboz és Vésztő között vesztette életét egy sofőr péntek hajnalban. Autójával négy fát darált le a baleset közben. A férfi a biztonsági övét a háta mögött kötötte be.

Békés megyében, a Doboz és Vésztő közötti úton, Bélmegyer közelében egy autó letért az útról, és fáknak ütközött. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette: kirepült autójából és szörnyethalt.

Teljesen szétszakadt az autó eleje Fotó: Imre György/ Békés Megyei Hírlap

Az autó valószínűleg nagy sebességgel haladhatott az egyébként teljesen egyenes útszakaszon, ahol minden bizonnyal megcsúszhatott, majd az út túloldalára átrepülve négy fának is nekiütközött.

Fotó: Imre György/Békés Megyei Hírlap

A képek tanúsága szerint már az első fa leszakította a komplett motortért, majd az autó hátulja továbbpördülve még három másik fának is nekiütközött. Az út oldalán nagyon régi fák vannak, és egy nagyon mély árok.

Egy fát is kidöntött az autó Fotó: Imre György/ Békés Megyei Hírlap

A fotókon az is látszik, hogy a sofőr a háta mögött kötötte be a biztonsági öve, ez közrejátszott abban, hogy azonnal kirepült autójából és szörnyethalt. Arról nincs információ, hogy a rendőrök hol találták meg a testet, és az mennyire volt messze a roncstól.

Darabokra hullott szét az autó Fotó: Imre György/Békés Megyei Hírlap

A tragédia okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Rengeteg baleset történik ezen az útszakaszon, csak az elmúlt fél évben ez már a harmadik baleset volt Doboz és Vésztő között. Tavaly decemberben három személyautó ütközött össze, mindössze három kilométerrel messzebb a mai balesettől. Idén januárban lesodródott az úttestről és az árokba hajtott egy gépkocsi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!