2 éve

Megrúgta a kerékpárost a parkolóban

Megrúgta a kerékpárost a parkolóban Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. 10. 15., k – 13:32 A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19010/1322/2019. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nyomozás adatai szerint 2019. október 4-én 15 óra 45 perc körül Veszprémben, a Csermák Antal Zeneiskola parkolójában egy kék színű Opel Zafira típusú személygépkocsi vezetője és egy kerékpárral közlekedő férfi között konfliktus alakult ki. A járművezető a vita hevében kiszállt az autójából, majd megrúgta a kétkerekűn ülő férfit. A sértett ennek következtében elesett és sérülést szenvedett, majd a rendőrök kiérkezése előtt távozott a helyszínről.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy az érintett kerékpáros, illetve aki az esettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky utca 2.), vagy hívja telefonon a 88/428-022-es telefonszám 10-12-es mellékét.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!