3 éve

Zuglói parkolóban csapott le a rendőrség, ezt találták Gábornál

A rendõrök Gábort és társát õrizetbe vették és elõterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság el is rendelt.

Szerző RIPOST

A 40 éves K. Gábor és társa rendszeresen árult heroint, amelyet az elmúlt három hónapban egy zuglói áruház parkolójában adott át a fogyasztóknak. A férfi március 18-án délután átment társa lakására, majd miután átvett három adag heroint, elment a zuglói parkolóba, hogy ott eladja a kábítószert a vevőknek, akikkel telefonon egyeztette a találkozó időpontját.

A budapesti nyomozók az átadáskor érték tetten és fogták el K. Gábort és három vásárlóját.

A nyomozók kábítószer-kereső kutya segítségével összesen 450 gramm heroint, 11 darab kábítószergyanús tablettát, azok fogyasztásához használható eszközöket, több mint kétmillió forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A BRFK Felderítő Főosztályának nyomozói a két budapesti dílert kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, a három vásárlót kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrök K. Gábort és társát őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. március 21-én elrendelt.

Szerző RIPOST

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!