5 éve

Kiderültek a csepeli horrorgyilkosság vérfagyasztó részletei

Péntek óta gyász honol a Völgy utcai panelházban. Az eddigi információk szerint ez minden idõk egyik legkegyetlenebb hazánkban történt gyilkossága.

Saját fia talált rá annak a háromgyerekes édesanyának a holttestére, akivel minden bizonnyal május 11-én, csütörtök este végzett embertelen gyilkosa.

Az 57 éves Rozália életét ke­gyetlen módon oltották ki: átvágták a torkát.

A Bors úgy tudja, hogy először az asszony munkahelyén kezdtek el gyanakodni, Rozália ugyanis péntek reggel nem ment be dolgozni. Értesítették a lányát, aki szólt a testvérének. A férfi nem tudott a lakásba bejutni, így berúgta az ajtót, ahol sokkoló látvány fogadta. Az asszonyt vérbe fagyva találta, mellette egy késsel.

A családot sokkolta a tragédia. Nyilatkozni nem akartak, annyit azonban elmondtak a lapnak, hogy Rozáliát mindenki szerette, kedves, segítőkész asszony volt.

Takarítóként dolgozott, nem volt túlságosan sok pénze. A férjét azonban tavaly februárban elvesztette

- árulta el egy közeli ismerős.

Hogy mi állhatott a gyilkosság hátterében, azt egyelőre nem lehet tudni. Az egyik kihallgatott ismerős a Borsnak elmondta, hogy az egyik nyomozó szerint a gyilkos felmászott az első emeleti lakásba, majd betörte az erkélyajtót. A földszinti erkélyt teljesen berácsozták, azon könnyedén fel lehet jutni az erkélyre.

A nyomozók egész nap helyszíneltek, első körben az öngyilkosságot sem zárták ki. Délután négy óra magasságában azonban Csécsi Soma, a BRFK rendőrszóvivője közölte: az idegenkezűség gyanúját nem tudták kizárni, ezért emberölés bűntette miatt rendeltek el nyomozást.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!