6 éve

Több ezerszer felhívta, hogy halálosan fenyegesse exét a zalai férfi!

Elõzetes letartóztatásba került az a 31 éves férfi, aki rendszeresen megöléssel fenyegette élettársát, és telefonon több ezerszer is felhívta.

A most 31 éves Attila még 2015-ben szakított élettársával, aki közös gyermekükkel az édesanyjához költözött Zalaegerszegre. Ebbe a férfi nem tudott belenyugodni, állandóan kereste az alkalmat és a lehetőséget, hogy kapcsolatba lépjen gyermeke anyjával. Rendszeresen megjelent a háza előtt, az utcáról figyelte, telefonon, interneten próbálta elérni.

A Zala Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint csak telefonon tavaly május közepétől november végéig

összesen 3789 alkalommal próbált kapcsolatba kerülni a nővel,

hívogatta, SMS-eket írt, amikre alig kapott választ.

Előfordult olyan is, hogy szabályosan követelte, hogy a nő vigye el hozzá a gyermeket, mert ha nem, olyat tesz, amiért 2-3 évet kaphat. Kivégzéssel fenyegette meg az asszonyt, amikor a gyermeket betegsége miatt nem engedte találkozni az apjával. Az agyonverlek, széttaposlak,

kinyírlak, kivégezlek, kibelezlek,

és hasonló kifejezések rendszeresen felbukkantak az üzenetekben.

A kapcsolattartást végül tavaly szeptember végén jogerősen rendezte a bíróság. Az asszony félelmében azonban kerülte a találkozást a férfival, és alkalmanként mást kért meg, hogy a gyermeket adja át. Ilyenkor Attila megint fenyegetőzött, kilátásba helyezte, nem viszi magával a gyereket, ha nem a volt élettársától veheti át.

Az utolsó atrocitásra egy hete került sor. Aznap délelőtt a zalaegerszegi gyermekorvosi rendelő előtt támadt rá volt párjára a férfi, szidalmazta, megöléssel fenyegette és többször megütötte.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba az ügyről elmondta: a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a zaklatással, testi sértéssel, garázdasággal gyanúsított férfit a bűnismétlés, a tanúk megfélemlítésének veszélye miatt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!