NAPI UFÓ

Szerző G.X

Létrehozva: 2024.10.26. 19:30

Hátborzongató üzenetet küldött a jós: "Vége a békének. Jövünk, és visszavesszük, ami a miénk!"

Aggasztó hírek láttak napvilágot. Egyetlen dolog nyugtathat minket: forrásuk egy időutazó.

Jönnek az idegenek, és ha ideérnek, abban bizony nem lesz köszönet – figyelmeztet a TikTokon egy tartalomgyártó, aki nem kevesebbet állít, minthogy ezen információ birtokába úgy jutott, hogy számára mindez már a múlt, ő ugyanis a jövőből jött, azaz időutazó. Igen, igen, ez valóban aláássa némiképp a jóslatai hitelességét, ez azonban nem tartja vissza a követőit attól, hogy újabb és újabb videókat várjanak a kétes forrásokra támaszkodó jövőlátótól.

Az UFO-k rejtőzködhettek, de egy fotó leleplezte őket.
Üzent az időutazó: jönnek az idegenek, és a szándékaik egy cseppet sem békések Fotó: vchal

Ezt ígéri az időutazó

De lássuk rögtön, mi vár ránk a következő hónapokban!

  • 2024. október 30.: A NASA hivatalosan is felfedi: az idegenek léteznek. Közre is adják a földönkívüliek üzenetét: "Vége a békének. Jövünk, és visszavesszük, ami a miénk!"
  • 2024. november 25.: A Hold kora hajnalban minden ok nélkül vörössé válik. Mindez két órán át tart majd, mely idő alatt a világ minden táján különleges, földöntúli eseményeket tapasztalnak meg az emberek.
  • 2024. december 4.: Egyre többen rettegnek a mesterséges intelligenciától és a robotoktól, azok ugyanis egyre inkább öntudatra ébrednek.
  • 2024. december 12.: Rejtélyes köd borítja be az egész Földet egy teljes hétre. Ezalatt többen álmodnak ugyanarról: egy emberről, aki az égből száll le közénk.
Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek