NAPI UFÓ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.20.

Végre választ kaptunk az örök kérdésre: jártak-e valaha földönkívüliek a bolygónkon?

Ez a kérdés már régóta lázban tartja az emberiséget.

A földönkívüliek kérdése már hosszú évek, évtizedek óta tartja lázban az emberiséget, ahogy az is, vajon létezik-e máshol is élet az univerzumban, a mi bolygónkat leszámítva. Az évek során számtalan olyan felvétel látott napvilágot, amely az idegenek létezését kísérelte meg bebizonyítani, avagy, hogy ellátogattak a Földre, egyelőre azonban még nem sikerült mindent meggyőző bizonyítékot bemutatni.

köd, éjszaka, ijesztő, ufo, földönkívüli, észlelés
Most választ kaptunk a földönkívüliekkel kapcsolatos kérdésre / Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Ha létezik olyan szervezet, amely választ adhat arra a kérdésre, jártak-e valaha idegenek a bolygónkon, akkor az az Amerikai Egyesült Államok Kormánya. Október 17-én, csütörtökön, egy sajtótájékoztatót tartottak a Pentagonban, melynek során Pat Ryder vezérőrnagy válaszolt néhány felmerülő kérdésre. Ekkor Jeff Schogol újságíró a Task & Purpose katonai hírportáltól vetette a földönkívüliek témáját.

Az igazság odaát van, Jeff, és az igazság az, hogy nincs bizonyítékunk arra, hogy a földönkívüli élet valaha ellátogatott volna a bolygónkra

- adta meg a feleletet Pat Ryder, utalva ezzel az X-akták című sorozat híres szlogenjéra.

Így tehát, a hivatalos álláspont jelenleg az, hogy még sosem látogattak el hozzánk a földönkívüliek; vagy legalábbis, az Egyesült Államok Kormánya még nem találkozott idegen élettel a Földön - írja a Unilad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek