A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
NAPI UFÓ

Szerző

Létrehozva: 2024.09.05.

Történelmi fordulópont: Donald Trump UFO-aktákat hoz nyilvánosságra

Az egész világ erre a napra várt.

Napról napra egyre erősebb bennünk az érzés, hogy a földönkívüliek nemcsak, hogy léteznek, de itt vannak, és akarnak tőlünk valamit. Az ősi korokban minden bizonnyal istenségeknek hitték őket, és imával könyörögtek hozzájuk, hogy segítsék az életüket. Mostanra azonban kiviláglott, hogy nem istenek ők, hanem a saját érdekeiket szem előtt tartó, idegen civilizáció. Az ufók magatartása az utóbbi időben megváltozott. Míg korábban lappangtak és figyeltek, addigra mostanában már nem rejtőzködnek. Nyíltan, mindenki szeme láttára jelennek meg városok fölött, és az emberek tudni akarják, milyen információi vannak a kormánynak. Ezzel kapcsolatban adott megnyugtató választ Donald Trump. 

Hozzáférhetővé kell tenni az UFO-aktákat

Donald Trump gőzerővel készül az elnöki székre, és a kampány során sok olyan témát érint, amely az amerikai emberek sokaságát érdekli. Egyértelműen ilyen kérdéskör az UFO-probléma. Most Lex Fridman vendége volt, podcastjében pedig arról is beszélgettek, hogy a kormánynak milyen kötelezettségei vannak az X-aktákkal. Az elnökjelölt elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy amerikaiak millióit érdekli az, hogy a kormány mit tud a földönkívüliekről. Ez egy olyan kérdéskör, amely nagyobb nyilvánosságot kíván. Ezért megígérte, hogy amennyiben ő lesz a következő elnök, nagyobb nyilvánosságot ad az UFO-aktáknak - írja a Mirror.

A műsorvezető azt is megkérdezte Donald Trumptól, hogy ő hisz-e a földönkívüli életben. 

Hogy hívő vagyok-e? Nem, nem mondanám magam annak. De találkoztam olyan komoly, szavahihető emberekkel, akik azt mondták, nagyon furcsa dolgokat látnak odakint repülni

- mondta Trump. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek