Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
KOMPOST

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.24.

„Láttam egy UFO-t lezuhanni” – Egy férfinak bizonyítéka van az idegenek létezésére

Állítólag egy barátjával együtt volt a sivatagban, amikor lezuhant előttük az idegen űrhajó.

Egy Los Angeles-i férfi azt állítja, hogy szemtanúja volt, amint egy UFO lezuhant a sivatagban, majd az idegenek menekülőre fogták. Mindezt pedig ráadásul az űrhajó egy darabkájával bizonyítani is tudja.

 

Jose Padilla mindössze kilencéves kisfiú volt az új-mexikói San Antonióban, amikor barátjával felfedezték az „avokádó alakú” UFO-t. A mai napig esküszik arra, hogy amit látott, az valódi volt. A találkozás akkor történt, amikor a két fiú a sivatagban lovacskázott, mindössze 13 mérföldre a Trinity nukleáris kísérleti helyszíntől, ahol Robert Oppenheimer 1945-ben felrobbantotta a világ első atombombáját. Padilla egyébként pont ezért először azt hitte, hogy a becsapódás hangja csak egy újabb bombakísérlet.

„Mondtam a barátomnak, hogy ez biztos egy újabb bombakísérle, mire ő azt mondta: »Nem, ez nem bomba, nézd meg a füstöt, ami a földről száll fel«. Közelebbről megvizsgálva úgy tűnt, hogy a füst egy lezuhant repülőgépből származik. Aztán hirtelen három földönkívüli bukkant elő a repülőgépből, és elkezdtek „szökdécselni és körbe-körbe futni”” - mondta Padilla, aki állítólag nem is félt azoktól a lényektől.

Fotó: YouTube

A következő tíz napban a katonaság eltakarította a roncsokat, miközben Padilla és barátja egy közeli hegygerincről figyelte őket, annak ellenére, hogy figyelmeztették őket, hogy maradjanak távol.

„Apám farmján zuhantak le, és segítségre volt szükségük. Kaktuszok mögé bújtunk. A földönkívüliek eltűnték” – tette hozzá Padilla, aki kapott a földönkívüliek eltűnésén és kivett egy emléktárgyat a belsejéből. Leszedett egy kis „tárcsát” a falról, hazavitte, és elrejtette a garázsában.

Egy ohiói székhelyű kémiai vizsgáló laboratórium még 2015-ben elemezte a leletet. Jelentésükből kiderült, hogy szilíciummal és rézzel kevert alumíniumból készült. Ez a fémkeverék gyakran megtalálható motoralkatrészekben, és a jelentés szerint az izotóparányok földi eredetűek voltak. A jelentés szerint azonban nem lehetett kizárni a fémek földön kívüli forrását sem - írja a Daily Mail. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek