Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
NAPI UFÓ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.22.

"Nem dughatjuk tovább homokba a fejünket!" - évekig ostromolták a földönkívüliek az egykori hírszerző házát

Hátborzongató eseményekről számolt be a Pentagon korábbi hírszerző tisztje.

Önéletrajzi kötetben számolt be korábbi tapasztalatairól Luis Elizondo: a férfi egykor a Pentagon magas rangú hírszerző tisztje volt, és állítása szerint egy szigorúan titkos Pentagon projekt élén állt, amely a megmagyarázhatatlan légi jelenségeket vizsgálta. Nemrég megjelent memoárjában, az Inside the Pentagon's Hunt for UFOs-ban részletezi a hírszerző tisztként szerzett tapasztalatait, valamint azokat a hátborzongató, földönkívüli észleléseket, amelyekben az évek során része volt.

Az ufó órákig lebegett a Pilis-hegység vonulatai felett.
UFO-k szállták meg az egykori hírszerző tiszt otthonát / Fotó: New Africa /  Shutterstock

A hírek szerint egy évbe telt, mire a könyv megjelenését jóváhagyták a Védelmi Minisztérium főnökei: bár a korábban végzett munkájának nagy része továbbra is titkos, Elizondo azt elárulta, hogy néha egészen hazáig követték őt az idegenek. Mi több, a férfi a kötetben azt állítja,  a washingtoni ingatlanát zöld, izzó gömbök szállták meg, hét éven keresztül. Az idegeneknek - amelyek, elmondása szerint, képesek voltak átjutni a falakon - a családja és a szomszédjai is szemtanúi voltak.

Elizondo - aki időközben már visszavonult - azt is kijelentette, az ehhez hasonló jelenségek létezése már az 1940-es évek óta ismert, a munkája pedig végképp meggyőzte őt arról, hogy a földön kívüli intelligencia létezik.

Nem dughatjuk tovább homokba a fejünket. Tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül.

- jelentette ki könyvében a korábbi hírszerző, a Daily Star beszámolója szerint. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek