Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.12. 16:30

"Nemsokára szülni fogok, az anyósom váratlan bejelentése pedig teljesen letaglózott!"

Alig pár héttel a szülés előtt lepte meg menyét az anyós egy elképesztő javaslattal.

A legelső terhesség sokszor hatalmas stresszel jár együtt, mivel a leendő szülők igyekeznek biztosítani, hogy minden a lehető legsimábban menjen, és minden a helyére kerüljön, mire a baba megérkezik, ami nem könnyű. Arról nem is beszélve, hogy magára a szülői szerepre való felkészülés sem éppen egy egyszerű feladat. Egy leendő anyuka számára különösen megnehezíti a várandósság utolsó néhány hetét az, ahogy az anyósa egy egészen megdöbbentő bejelentéssel állt elő.

terhesség, anya, apa, várandós, terhes, babaváró
Sokkoló bejelentést tett a mindenórás kismamának az anyósa / Fotó: Unsplash.com 

A kismama a Redditen osztotta meg, hogy nemrég a férjével új házat vásároltak a kis családjuk számára, ám az anyósa most kijelentette, hogy hozzájuk költözik: mint mondta, azért, hogy segíteni tudjon az újszülött körül.

Az anyósom igazán édes, de szükségünk van a magánéletünkre. Most vettünk egy szép új házat, és ebben a hónapban szülöm meg az első gyermekünket. Egyébként 99%-ig biztos vagyok abban, hogy csak azért akar ideköltözni, mert nem érzi jól magát a zsúfolt, régi otthonában

– fejtette ki a posztjában a leendő anyuka, aki úgy véli, nincs szükségük segítségre. Hozzátette viszont, hogy a férjével rosszul érzik magukat, mivel az anyósa máskülönben egy kedves asszony, és nem akarják őt megbántani a visszautasításukkal. A Redditen abban kért segítséget, milyen érvekkel tudnák meggyőzni az anyóst arról, hogy nem szükséges hozzájuk költöznie.

Nem, köszönöm. Egy teljes mondat. Teljesen elfogadható. Nincs szükség további magyarázatra

– jelentette ki az egyik kommentelő, de a többi felhasználó is úgy vélekedett: nem kell győzködniük az anyóst, egyszerűen mondjanak a férjével nemet az ajánlatára – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek