KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.04. 15:30

Iszonyú balesetről érkezett bejelentés: a baba meghalt, édesanyja életéért még küzdenek

A gázolással kapcsolatban hat embert, köztük négy tinédzsert állítottak elő.

Iszonyú balesetről érkezett hír, a lancashire-i Bamber Bridgeből. A cserbenhagyásos gázolás érintettje egy 30-as éveiben járó, várandós nő volt, aki a gyalogátkelőhelyen állt, amikor egy Toyota Prius elütötte őt vasárnap este. A sofőrt – aki az ütközést követően elmenekült a helyszínről – a rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi.

rendőrség, police, sziréna
Iszonyú baleset következtében hunyt el egy újszülött kisfiú / Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

A mentők azonnal a baleset helyszínére sietettek, ahol megállapították, hogy a nő babát vár. A kisfiút sikeresen a világra segítették, ám sajnálatos módon nem sokkal később, a kórházban elhunyt, mialatt az édesanyja jelenleg is az életéért küzd.

A rendőrség közleménye szerint az ügyben már letartóztattak egy 17 éves lányt, egy 19 éves fiút, valamint egy 40 éves férfit azzal a gyanúval, hogy segítettek az elkövetőnek és megpróbálták elferdíteni az igazságszolgáltatás menetét. Ők jelenleg is őrizetben vannak. Előállítottak továbbá egy 16 és egy 17 éves fiút, valamint egy 53 éves férfit is, ám őket óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Ez egy egészen megdöbbentő eset, amely egy kisbaba halálát okozta, az édesanyját pedig rendkívül súlyos állapotban kórházba juttatta: a gondolataim a szeretteikkel vannak

- mondta el Jill Riley felügyelő, majd hozzátette, bárki, aki információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, haladéktalanul jelentkezzen náluk - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek