Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
NA NE!

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.24. 19:30

Megjelent az elhunyt szelleme? Kísérteties hangokra figyelt fel Emma, drámai felfedezést tett

Emma rájött, hogy nagy veszélybe került a családja.

Amikor Emma Reid furcsa zajokat kezdett hallani cardiffi otthonában, azt hitte, hogy néhai apósának szelleme próbál kapcsolatba lépni vele. Azonban a hónapokig tartó kísérteties suttogások és nyögések forrása egészen más volt.

A paranormálisnak hitt események Emma apósának halála után kezdődtek, azért is gyanakodtak az ő szellemének felbukkanására, mert a férfi korábban a házban élt. Ettől kezdve különös zajok töltötték be a házat: suttogások, nyögések és kopogások, különösen, amikor Emma lánya egyedül volt otthon. A bizarr helyzetet csak fokozta, hogy a macskájuk sem evett az alsó szinten. 

A helyzet akkor oldódott meg, amikor Emma 12 éves lányának kulcsa eltört, és nem tudott bejutni a házba. Amikor végül sikerült, erős gázszagot éreztek – a macskájuk véletlenül bekapcsolta a tűzhelyet, ám ez a baleset azt is kiderítette, hogy a család kazánja szivárgott, ami szén-monoxid mérgezést okozhatott volna. A furcsa hangokért is a hibás készülék volt felelős.

Emma elismerte, szerencsések voltak: 

Amit szelemnek hittünk, valójában komoly veszélyt jelentett az életünkre.

A család története felhívja a figyelmet a kazánok karbantartásának fontosságára, különösen a tél közeledtével. A kazán ellenőrzése nemcsak a biztonságot, hanem az energiahatékonyságot is növeli, csökkentve az energiaszámlákat és elkerülve a költséges javításokat - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek