A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.04.

"Pénzt szedek be a barátomtól, amikor nálam alszik: egy csomót keresek ezzel!"

Egy nő, elmondása szerint, nem restell pénzt kérni a párjától, minden alkalommal, amikor a férfi a házában tartózkodik.

Ahány pár, annyiféleképpen osztják meg egymás között a költségeket, a számláktól kezdve az étkezéseken át, a romantikus randevúkig. Egy nő  módszere azonban meglehetősen egyedinek számít, és ugyancsak meg is osztotta vele az embereket, amikor egy TikTok-videóban elárulta, minden alkalommal, amikor a barátja ott alszik nála, pénzt szed be tőle.

pénztárca, pénz
Pénzt szed be barátjától egy nő / Fotó: Unsplash

A nő, Kim - akinek elmondása szerint három munkahelye is van és napi 18 órát dolgozik - a TikTok-oldalán a pénzmegtakarítással kapcsolatos tippjeit osztja meg, legfrissebb videójában pedig elárulta, hogyan kér pénzt a párjától, cserébe azért, hogy nála alszik.

50 dollárt (17 ezer forint) számítok fel a barátomnak minden alkalommal, amikor itt alszik. Ez fedezi a kiadásaimat, például a bérleti díjat, az élelmiszereket és a közszolgáltatásokat, amelyeket fizetnem kell. 

 - jelentette ki a nő.

Kim hozzátette, a pénzt, amit a párjától kap, félre szokta tenni, így a számlák és egyéb kiadások fedezése mellett még arra is futotta neki, hogy meglepje a barátját egy mexikói nyaralással.

@budget.with.kim

Do you think that this is fair?? 💗💕

♬ original sound - Budget with Kim

Kim módszerére vegyes reakciók érkeztek: akadtak, akik ezt egy okos ötletnek találták, míg mások nem igazán helyeselték ezt a megoldást.

Sok szerencsét a barátod megtartásához!

- üzente az egyik kétkedő, a Mirror beszámolója szerint

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek