Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.10.

„Az anyósom azt követeli, adjam fel a karrieremet: szerinte megalázom vele a férjemet!”

A feleség felháborodottan számolt be arról, mit vár el tőle a párja édesanyja.

A karrierválasztás során mindenki számára fontos az, hogy a családja és persze a házastársa is támogassa őt és mellette álljon. Egy nő azonban nemrég arra ébredt rá, a férje családja egyáltalán nem örül a sikerének, mi több, az anyósa egyenesen elvárná tőle azt, hogy feladja a karrierjét.

dühös, nő, frusztrált, ideges
Elképesztő kéréssel fordult az anyósa egy nőhöz / Fotó: Unsplash

A Redditen közzétett bejegyzésében a nő elmesélte, mesterdiplomát sikerült szereznie egy igen jól fizető területen, jelenleg pedig állást keres, hogy sikeres karriert építsen fel - az anyósa viszont meg akarja győzni őt arról, hogy ne tegye.

Az anyósom észrevette, hogy álláspályázatokat nézegetek, és azt mondta, látta, hogy a helyi napközi dadákat keres. Mondtam neki, nem áll szándékomban ilyen munkát végezni, majd közöltem vele, hogy a szakterületemen jelentkezek állásokra. Erre sírni kezdett, és elmagyarázta nekem, rosszul fizető munkát kell végeznem, mert a férjemnek nincs diplomája, és nem tud sok pénzt keresni

- osztotta meg a részleteket a posztoló, akivel az anyósa azt is közölte, a férjét biztosan tönkretenné, ha nem ő lenne kettejük közül a fő kenyérkereső. A nő hozzátette, a férjével már sokszor beszéltek erről, a férfit pedig cseppet sem frusztrálja az, ki keresi a többet kettejük közül.

A Reddit-felhasználók arra biztatták a poszt íróját, ne foglalkozzon az anyósával, aki csak a saját bizonytalanságát vetíti ki a fiára. Hozzátették, amennyiben az idősebb nő ezután sem hagyja őt békén, kérje meg rá a férjét, hogy beszéljen az anyjával, és állítsa le - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek