Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.14.

Halálra rémült egy család: a kamera leplezte le a 15 éve náluk kísértő szellemet

A család már évek óta tapasztalt különös zajokat, ám sokáig csak viccelődtek rajta. Egy hátborzongató kamerafelvétel azonban mindent megváltoztatott.

Hátborzongató felvételt tettek közzé egy Facebook-csoportban, ahol a követők az általuk készített szellemfotókat, és azok háttértörténetét osztják meg. A felhasználó elárulta, a szüleivel már 15 éve laknak a jelenlegi otthonukban: ez alatt az idő alatt gyakran hallották azt, amint valaki az emeleten sétál, a háló-és a fürdőszoba között.

Egy riasztó szellem jelent meg Kata szerint a férjének - a férfi azóta hisz a szellemek létezésében /
Kamera leplezte le a szellemet / Fotó: Melinda Nagy

A posztoló hozzátette, ők ezen sokáig csak viccelődtek: azt mondogatták, "a szellemeknek biztos megint ki kell menniük a mosdóba". A dolgok azonban sötét fordulatot vettek, amikor néhány hete ismét furcsa zajokat hallottak odafentről, mialatt az egész család a földszinten tartózkodott, majd a posztíró édesanyja értesítést kapott arról, hogy az emeleti kamera mozgást észlelve fényképet készített. A hátborzongató fotón egy fehér, kísérteties alakot sikerült megörökíteni, amint épp az ágy mellett áll.

Egyetlen család lakott itt előttünk. Mindannyian emlékszünk még a régi szomszédokra, akik azt mondták, a beteg anyósuk is náluk maradt, de arról soha nem érkezett megerősítés, a nő ebben a házban halt meg, vagy sem

- tette hozzá a posztoló.

A kép csakhamar több száz kedvelést begyűjtött, mialatt a Facebook-felhasználók a kommentszekcióban azt kezdték el találgatni, pontosan mit lehet látni a felvételen: a többség úgy vélte, egy idősebb nő alakja jelent meg a fotón, aki fehér hálóinget visel - írja a Daily Star.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek