Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.08.10.

Elhűl a vér: gyerekek szellemei tartják rettegésben a játszótér környékét

A játszótér egy temető szomszédságában épült.

Halott gyerekek játszótere: csak így ismerik a helyiek az elhagyottan álló játszóteret, amely több szellemvadászt látott már, mint gyereket. A szóbeszéd szerint hátborzongató események színtere a pár hinta és mászóka. 

 

Az alabamai Huntsville-ben található játszótér ránézésre pont olyan, mint bármely másik: újak a hinták és modern a mászóka is, amely csak arra vár, hogy a lurkók ott adják ki fölös energiájukat.

Ez a park azonban merőben más, mint a többi. Több járókelőt is gyerekek szellemei ijesztették halálra. Gyakran látni magától lengő hintát, ahogy kísérteties ragyogó gömbök is fel-feltűnnek a területen. A helyiek szerint mindez egyáltalán nem is meglepő, mivel a játszótér a Maple Hill temető mellett épült, amely a spanyolnátha-járvány áldozatainak végső nyughelye.

Az 1918-as járvány idején számos huntsville-i gyerek halt meg, akiket a Maple Hill temetőben temettek el. Vannak, akik azt hiszik, hogy sötétedés után a gyerekek szellemei előbújnak futni és játszani, ahogy azt életükben is tették. Ennek a túlvilági kikapcsolódási időszaknak a csúcsideje állítólag este 10 és hajnali 3 között van.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek