Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.24.

„Egy DNS-tesztből tudtam meg, van egy ikertestvérem, de már soha nem ismerhetem meg!”

Nem tudja, hogyan dolgozza fel a kapott információkat.

Összetört a szíve egy nőnek, miután elvégzett egy DNS-tesztet: a 28 éves lány Redditen számolt be arról, hogy örökbefogadták, és azért döntött a teszt mellett, mert szeretett volna többet megtudni a származásáról. Az eredmény sokkoló volt: kiderült ugyanis, hogy van egy egypetéjű ikertestvére.

ikrek, ikerpár
DNS-teszt segítségével tudta meg egy fiatal nő, hogy van egy ikertestvére / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A Kanadában élő nő ezután elárulta, hogy megpróbálta felvenni a kapcsolatot az illetővel, amikor azonban válasz érkezett, a kapott információk mélységesen lesújtották őt.

Azonnal üzentem neki, és elmeséltem neki az életemet, és hogy mennyire izgatott vagyok, amiért beszélhetek és találkozhatok az ikertestvéremmel. Azt a választ kaptam az örökbefogadó szüleitől, hogy alapvetően azért végezte el a DNS-tesztet, hogy megtalálja a biológiai családja bármely tagját, még a halála előtt, mivel végstádiumú rákot diagnosztizáltak nála. Úgy halt meg, hogy nem tudta,  van egy ikertestvére: én

- osztotta meg a részleteket a posztoló, majd hozzátette, a másik nő már két éve elhunyt, őt pedig jelenleg borzalmasan bántja a gondolat, hogy volt egy ikertestvére, akit azonban soha nem volt alkalma megismerni.

A poszt alatti kommentszekcióban a felhasználók együttérzésükről biztosították a fiatal nőt, mialatt arra is biztatták, maradjon kapcsolatban az ikre családjával, akik bizonyára szívesen megismernék őt, és akiktől többet tudhat meg az elhunytról.

Gyászolsz. Ez egy másfajta bánat, mivel nem ismerted őt. De gyászolod egy jövendőbeli testvéred elvesztését

- jegyezte meg az egyik kommentelő, a Mirror beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek