NA NE!

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.29.

"Rettenetes szomszéd vagyok, de nem érdekel, a kisbabám az első”

Egy névtelenséget kérő nő számolt be arról, hogy szigorú szabályt hozott otthonában, amivel valószínűleg feldühítette szomszédját.

Egy nő attól tart, hogy a pokoli szomszéd lett belőle, miután megakadályozta a mellette lakó férfit abban, hogy hozzáférjen egy közös területhez. Hozzátette, ő csak a kétéves gyermekét akarja így megvédeni.
 

Egy sorház végében lakom, amely azzal a közös átjáróval van összekötve, amelyet néhány szomszédommal együtt használunk a kukáink ki- és behozatalára. A közvetlen szomszédom is be tud menni a kertembe, aminek őszintén szólva örültem, mert ez gyakran azt jelenti, hogy ő viszi ki vagy hozza be a kukáimat anélkül, hogy kérnem kellene

– árulta el a nő, akinek azóta a kertkapcsolata „közösségi területté” változott. Mint elmondta, a szomszédjának állandóan sok látogatója van, akik nem használják a bejárati ajtót, hanem a kerten keresztül közlekednek - írja a Mirror.

Folyamatosan jönnek-mennek az emberek a  kertemben, az ajtókat pedig nyitva hagyják

– tette hozzá a kétségbeesett anyuka, aki már arra is felfigyelt, hogy az idegenek játékokat lopnak, ráadásul a kisgyermeke majdnem kiszaladt a közös átjáróba, mert az oldalsó kaput nyitva maradt. A nő ezért úgy döntött, mindenkit kitilt a területéről, de nem biztos benne, hogy jogosan teszi ezt, ezért kérte az internetezők segítségét.

A legtöbben megnyugtatták az anyukát, mondván, a gyermeke biztonsága az első. Mint néhányan megjegyezték, a békés, nyugodt élethez is joga van, így azt javasolták neki, hogy lakatolja le az ajtókat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek