Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
NA NE!

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.10.

"Százezreket költött a szülinapomra" - 23 évvel idősebb pasijával henceg a fiatal nő

A fiatal nő állítja, a 23 év korkülönbség nem akadálya a szerelemnek. Hozzátette, nem a pénz motiválja!

21 éves vagyok, a barátom 44 éves – 1230 fontot (közel 600 ezer forint) költött a születésnapi ajándékaimra – beleértve a Gucci gyűrűt, készpénzt és egy könyvet arról, hogyan legyünk jó feleségek

- nyilatkozta a walesi Ellie Liptrot. A fiatal nő 2021-ben, mindössze 18 évesen ismerkedett 23 évvel idősebb párjával, Markkal, miután egy közös barát bemutatta őket egymásnak. Hamar egymásba szerettek és néhány hónap után össze is költöztek. Velük él Mark két korábbi kapcsolatából született gyermeke is, akik mostohaanyjuknak tekintik Elliet.

Ellie most ünnepelte 21. születésnapját, aminek alkalmából Thaiföldre utaztak. A nyaralásról tett közzé egy videót a nő, amelyben eldicsekedett követőinek azzal, hogy milyen drága ajándékokat kapott. A férfi több mint félmillió forintnak megfelelő összeget költött a fiatal nőre, vett neki többek között drága kozmetikumot, ékszert és még készpénzt is adott neki, hogy magára költhesse - írja a Daily Mail.

Persze nem a pénzért van vele

– gúnyolódott Ellie párválasztásán egy kommentelő. Többen úgy látják, hogy ha ilyen nagy értékű ajándékokra van szükség a fiatal nő boldoggá tételéhez, akkor ez a kapcsolat nem a szerelemről szól. Ellie egy hozzászólásra reagálva megjegyezte, nem használja ki a férfit, ő maga is hozzájárul a költségekhez.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek