KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.05.31.

"20 éves vagyok, a párom 44 - azt hiszik, az egyik gyereke vagyok"

A lány imád mostohaanya lenni, pedig a párja gyerekei alig pár évvel fiatalabbak, mint ő.

Egy 20 éves lány, akinek 24 évvel idősebb a párja, arra kérte az embereket, fogadják el végre, hogy nagy korkülönbséggel is lehet boldog párkapcsolatban élni. Sőt, arra buzdít mindenkit, hogy minél fiatalabban legyenek "mostohaanyák". Ő ugyanis rettenetesen élvezi, hogy a párja gyermekei a mostohájuknak hívják, pedig alig pár év van közöttük.

 

A tartalomkészítő, Ellie Liptrot (20) 2021 végén egy éjszakán ismerkedett meg 44 éves párjával, Markkal, amikor még csak 18 éves volt. A párt egy közös barát mutatta be egymásnak, és néhány hónapnyi együttlét után beköltöztek otthonukba, Walesbe. Nem sokkal ezután, 2022 júniusában Mark két gyermeke is beköltözött a családi házba, és a 20 éves Ellie-t „mostohaanyjukként” kezdték emlegetni. 

Furcsa mód, a TikTokon közzétett videója szerint az embereket nem is a nagy korkülönbség akasztotta ki elsősorban, hanem az, hogy mostohaanyának hívja magát, miközben nem házasok Markkal.

"Sokan azt mondják, nem vagyok mostohaanya, mert nem vagyunk házasok Markkal. De kérdem én: ha én gondoskodom a gyerekekről, én főzök, mosok rájuk, én csinálom meg az esti teájukat, velem járnak vásárolni, akkor ettől én nem leszek a mostohaanyjuk?" - tette fel a kérdést.

A kapcsolat kritikusai gyakran hasonlították Ellie-t mostohalányához, aki 15 éves, és egyesek szerint a tinédzser idősebbnek néz ki, mint apja párja. Mások egészen odáig mentek, hogy Ellie úgy néz ki, mintha Mark gyereke lenne.

Bár kapcsolata Mark családjával folyamatosan virágzik, Ellie szerint a nála sokkal idősebb partnerrel való kapcsolat feszültséget okozott a saját családjában, akikkel jelenleg nem beszél. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek