Nincs

Rejtélyes nő miatt omolhatott össze a miskolci nénit megerőszakoló tanár

Zárt ajtók mögött folytatták le a tárgyalását annak a miskolci tanárnak, aki összevert és megerőszakolt egy 82 éves asszonyt. A 4 diplomás férfivel a 2010-es évek elején kezdődtek a gondok...
címkék:
  • Szerző: Cs.R.

L. Mikós egy nemzetiségi középiskolában volt tanár. Minden nap bejárt az iskolába, pontos volt, jól tanított, ezért is csodálkozott mindenki, amikor tavaly februárban Miklós összeverte és megerőszakolta 82 éves szomszédasszonyát, Erzsikét.

Az idős nőt ezután egy szál hálóingben, mezítláb kivitte és lefektette a négysávos út közepére. A nő ugyan felépült, de maradandó nyomokat hagyott rajta Miklós brutális tette.

A tanárral a 2010-es évek elején kezdődtek a gondok, előtte még igazgató is volt egy másik iskolában. A közösségi oldalán azt írja, nagyon szeret egy bizonyos Krisztinát, mindent érte tett, de hogy ki lehet a nő, nem derült ki. Ami tény, hogy ügyészeket és főügyészeket kezdett el feljelenteni, szinte már mániákusan gyűjtögetett anyagot ellenük. Közösségi oldalán arról is ír, hogy

eljön még a leszámolás napja, amikor minden kiderül.

Miklós édesapja, aki Miskolc egyik ismert professzora volt, 2012-ben meghalt, a férfi állapota ezután tovább romlott. Begubózott és egyre furcsábban viselkedett. Ügyében a bíróság zárt tárgyalást rendelt el. Feltehetően a férfit büntethetőségét kizárva, kényszer-gyógykezelésre ítélik majd.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?