Nincs

Közeledik az igazi férfiünnep, az orálszex és marhasteak napja!

A szirupos szerelemünnep, a Valentin után kereken egy hónappal, március 14 elérkezik a férfiak ideje!
  • Szerző: Ripost

 

"A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út!"

- tartja a mondás, és ebben a műfajban kétségtelenül a szaftos marhasteak a nyerő. Ugyanilyen elbírálás alá talán csak egy valami esik, ez pedig nem más, mint az orálszex. Kézenfekvő tehát, hogy az év 365 napjának legalább egyikén minkét fontos tényező egyszerre klappoljon - ez a jeles na pedig március 14-re esik.

A marhasült és orálszex napja számodra is valódi örömünnep lehet, persze ne felejtsd el beavatni párodat! Az aktív részvételhez fontos, hogy ő is tudjon a nagy nap létezéséről!

Hogy miről is van szó? Az ügy kezdeményezői kreatív módon felmérték és felismerték a férfiak valós igényeit, és informális alapon kezdték köré szervezni a formabontó ünnepet.

Mivel ez egy alulról építkező kezdeményezés, elindítói örömmel fogadnak minden erkölcsi alapú támogatást, illetve az ügy fontosságához méltó aktív promóciós tevékenységet. Az ötlet zseniális és jogos: miért ne járhatna a férfiaknak marhasteak és kiadós orál egyszerre?

Az orálszex és a marhasteak szellemi követelői saját honlapjukon  non-profit szervezetek számára gyűjtenek adományokat. De ez már csak mellékkörülmény.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?