Létrehozva: 2018.10.30.

Ez kemény, kitiltották a konyhából a TV2 sztárját

Vicces otthoni sztorit mesélt el Glória édesanyja, a kislány igazi színfoltja a Super TV2 fõzõmûsorának is.

A MasterChef Junior karakteres versenyzője a magánéletben is irányító típus, nem szereti, ha nélküle történnek az események. Glória még csak 9 éves, de igazi maximalista, mindig a legjobbra törekszik, és csak akkor borul ki, ha nem sikerül neki egy-egy feladat megoldása.Volt, hogy lecsót kellett készítenie, viszont annyira bepánikolt, hogy azt mondta, nem tudja, hogy mi az. Pedig rengetegszer csinálta. Õ csak ilyenkor drámázik, ha valamit nem tud hirtelen, mert a legjobbra törekszik" – mesélte Annamária, Glória édesanyja a %Ripost% -nak.

Anyukája szerint Glória végre megtalálta az igazi hobbiját, a főzésben ki tud bontakozni. Sokszor túlzásokba is esik, ezért a család kénytelen volt kitiltani az önkéntes tevékenységei miatt a konyhából. Több kevesebb sikerrel.

Glória mindig alkotni akar. Mindig mondom neki, hogy nem mehet egyedül a konyhába, mert kész felfordulás lesz, de természetesen nem hallgat rám, és arra érek haza, hogy már megint főzött vagy sütött valamit.

A szerencse az, hogy most már ehető dolgokat készít, régen ez nem volt így

- mondta nevetve édesanyja, de hozzátette, hogy ettől függetlenül nagyon büszke kislányára, és természetesen támogatja az összes ötlete megvalósításában.

A kislány még nem tudja eldönteni, hogy mivel foglalkozzon majd, ha felnő. Az egyik elképzelése, hogy ügyésznek áll, de így a műsor után hajlik arra is, hogy egy menő étterem séfje legyen. Glória elmondta lapunknak, hogy mindig a legjobbra törekszik, kitűnő tanuló és a főzés mellett nagy figyelmet fordít a német nyelv tanulására is.

Nagyon hajlok arra, hogy ha felnövők, séf legyek, főleg azért mert a MasterChef Junior után kedvet kaptam hozzá. Bár otthon tényleg nem mehetek be a konyhába egyedül, mert ilyenkor mindenféle hülyeséget csinálok a mikróban, de anyukám azért örül neki, ha alkotok valami újat. Az is az én ötletem volt, hogy jelentkezzek a műsorba, pedig akkor még nem is tudtam ilyen jól főzni, csak palacsintát tudtam sütni” – mesélte Glória, aki nagyon örül annak, hogy jó barátságokra tudott szert tenni a műsor forgatása alatt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-